Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný štrúdl přímo od jihotyrolské kuchařky

Sklizeň jablek je v plném proudu a pokud máte doma hromadu ať už čerstvých nebo uskladněných, tak vás potěší recept na opravdu lahodný jablečný štrúdl, vonící po vanilkovém cukru, rumu a rozinkách.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby odležení

90 min (45 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby odležení)

23. 1. 2023 15:19

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Nutriční hodnoty

Energie21 942 kJ / 5 244 kcal
Bílkoviny98,82 g
Tuky195,96 g
Vláknina57,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 878 mg
Sůl2,55 g
Sacharidy742,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

24. 1. 2023 18:46

No, já nepoužívám margarín, ale 100% tuk ;-)

zdenka.s zdenka.s

24. 1. 2023 17:29

Margarín - toť široký pojem. .

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, margarín, prášek do pečiva, vejce, cukr, cukr vanilkový, mléko, jablko, cukr, cukr vanilkový, rozinky, rum

TopRecepty.cz

Jablečný štrúdl přímo od jihotyrolské kuchařky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Z14