Pečená jehněčí žebírka

Jiné maso Doba přípravy: 1 hod 3 názory

Jiné maso Doba přípravy: 1 hod 3 názory

Suroviny 2 porce

750 g jehněčích žebírek
sůl
olej
2 cibule
1 lžíce cukru
1 lžička mleté papriky
1 lžička rajčatového protlaku
1 lžička worcestrové omáčky
2 lžíce bílého vínneho octa
1 lžička citronové šťávy

Postup přípravy receptu

  1. Rebierka narežeme na porcie a na oleji opečieme z oboch strán. Uložíme do pekáča.

  2. Na oleji, v ktorom sme opekali rebierka, orestujeme na kolieska nakrájanú cibuľu, pridáme cukor, papriku, pretlak, omáčku, ocot a šťavu a asi 1 dl vody a necháme 3 minúty povariť.

  3. Potom túto omáčku prelejeme cez rebierka a zakryté v rúre dusíme domäkka. Mäkké rebierka odkryjeme a zapečieme 10 min kvôli farbe a kôrke.

  4. Podávame s chlebom a zeleninou.

Komentáře k receptu Pečená jehněčí žebírka

Tématické fráze: pečená jehněčí žebra pečené jehněčí žebra jehneci zebra recept jehneci zebirka jehněčí žebírka recepty jehněčí žebírka recept pečené jehněčí žebro jehněčí žebra jehněčí žebírka-recepty recept na jehněčí žebra recept jehněčí pecena žebra recept pečená jehněčí žebra recept jehneči žebra pečena recept-jehneči recept pečená jehněčí žebra recept na pečená jehněčí žebra jehněčí žebra recepty recepty na jehněčí žebírka jehneci žebírko pecene jehneci