Duhový pstruh v anglické slanině
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 056 kJ / 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,89 g |
| Tuky | 21,34 g |
| Vláknina | 5,01 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,83 g |
Postup přípravy
Pokapeme citronem z obou stran, dáme i do břicha nějakou tu kapku. Osolíme a opepříme. Krok 2: Do břicha vsuneme pár snítek tymiánu, rybu pak potřeme rozetřeným česnekem a zabalíme do plátků anglické slaniny. Krok 3: Dáme do pekáčku a zakapeme olivovým olejem. Krok 4: Dáme do trouby a při teplotě 180 °C pečeme 15 minut. Krok 5: Mezitím uvaříme baby brambory ve slupce. Krok 6: Brambory přidáme k rybě, kterou polijeme výpekem a přidáme asi dvě špetky kmínu.
Pečeme dalších 15 minut.
Zveřejněno 10. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Duhový pstruh v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31RNA
Moje poznámka
Duhový pstruh v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31RNA
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 27 minutami
Cottage s cizrnou
Přidáno před 10 hodinami
Lívance z banánů
Přidáno před 12 hodinami
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový salát s kysaným zelím
magdalenka před 8 minutami
Lívance z banánů
KrisZaezemi před 38 minutami
Chlebová polévka
magdalenka před 55 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
Mery53 před 1 hodinou
Kynuté bramborové langoše
magdalenka před 1 hodinou
Krupicové halušky do polévky
magdalenka před 1 hodinou
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
magdalenka před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
magdalenka před 1 hodinou
Ořechové řezy II.
AlenaD před 1 hodinou
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Lenka Sedlackova před 10 hodinami
Suroviny:
pstruh,
slanina anglická,
tymián,
citron,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř,
brambory,
kmín celý
Komentáře (1)