Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehoučký vepřový bůček

Dokřupava vypečený bůček si zaslouží zajímavé dochucení. K tomu nám pomůžou nejen ústřicová a sójová omáčka, ale také česnek se zázvorem a badyán. Opravdu netradiční spojení chutí. Vyzkoušejte a přesvědčte se sami.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

13. 10. 2023 08:54

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie10 920 kJ / 2 610 kcal
Bílkoviny110,54 g
Tuky208,42 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 367 mg
Sodík 6,21 g
Sůl13,60 g
Sacharidy71,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Bůček volíme dobře masitý, nebudeme přece servírovat vyškvařené sádlo. Dobu vaření samozřejmě přizpůsobíme schopnostem naší plotny. Nesolíme, omáčky sůl v pohodě zastoupí. Tento recept i s fotopostupem najdete také na www.mojetara.cz/recipe/krehky-veprovy-bucek-prekvapeni-s-ryzi/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 10. 2023 07:37

:-)<3:yes::yes: jak něco voní Asií, určitě je to dobré , dala bych si :-K

mojetara mojetara

13. 10. 2023 17:48

Eja57: :-K

Eja57 Eja57

13. 10. 2023 12:30

Moc pěkné. Jak maso moc nejim tak tohle bych si dala hned.:-K
Hvězdičky letí

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček bez kosti, cibule, česnek, zázvor čerstvý, cibulka jarní, cukr, badyán, pepř černý, sojová omáčka světlá, ústřicová omáčka

TopRecepty.cz

Křehoučký vepřový bůček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJpRk