Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný králičí hřbet pečený s bůčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 115 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 100 min bez doby marinování masa

115 min (15 min příprava + 100 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

9. 1. 2023 10:07

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 019 kJ / 721 kcal
Bílkoviny5,36 g
Tuky67,26 g
Vláknina8,37 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy21,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 1. 2023 16:52

RubyRom::-) moc děkuji, jsem ráda, že jsem dostala toho jednoho, před 40 roky jsme ještě měli vlastní ale teď bydlíme v paneláku :-D

RubyRom RubyRom

9. 1. 2023 16:43

Skvělé Maruško, králíka se nikdy nepřejím.:yes:

RubyRom RubyRom

9. 1. 2023 16:42

Skvělé Maruško, králíka se nikdy nepřejím.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: hřbet králičí, špek, sůl, pepř mletý, česnek, cibule, bůček vepřový, olej, kečup sladký, hořčice plnotučná, koření paprika maďarská, chilli

TopRecepty.cz

Marinovaný králičí hřbet pečený s bůčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9gYW