Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto carbonara

Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a připravuje se na mnoho způsobů. V naší kuchyni není tak častá, většinou jí připravujeme jako přílohu k masu či omáčkám. Další možností je si doma připravit toto lahůdkové rizoto.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

25. 4. 2023 17:44

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bofinka

26. 4. 2023 14:35

Uvarit 500g kulatozrnne ryze v 500ml vody je dost technicky nepraveditelne.

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 4. 2023 08:46

:-)<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rýže kulatozrnná, voda, parmazán, pancetta, žloutek, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rizoto carbonara

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L97mj