Marmeláda z jablek a ostružin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 945 kJ / 4 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 8,47 g |
Vláknina | 81,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 055,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám hodně let z nějakého časopisu, praděpodobně Receptáře.
Z 2,5 kg vydušené hmoty před vařením jsem měla 9 skleniček (300 ml) marmelády.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 9. 2010 18:43
Václave,Tvůj recept je bezvaale já mám pech,na DP mi praskl řemen a zatím nemám nový,snad do příštího roku seženu
24. 9. 2010 17:00
23. 9. 2010 08:25
Já nejdříve ostružiny proženu 1x programem "marmeláda" v DP a pak propasíruju,aby tam nebyly pocičky.Na množství 1000g výlisu dám 1 sáček(2+1)žilírovacího cukru, 1000g najemno nastrouihaných jablek a bez vody dám ještě 1x do DP na progran Marmeláda.Před koncem vmíchá, 1 sáček "Přípravku proti plísni a kvašení" Dr,Oetkera.
Marmeláda je supr. Ty máš samozřejmě +bodík 12
22. 9. 2010 13:10
22. 9. 2010 12:45
22. 9. 2010 11:21
22. 9. 2010 10:48
22. 9. 2010 09:48
22. 9. 2010 08:09
22. 9. 2010 07:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 1 hodinou
Palačinkové rolky
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 14 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 3 minutami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 4 minutami
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 7 minutami
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 13 minutami
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 1 hodinou
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 2 hodinami
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 2 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
Elivet uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let
Jak připravit zdravé ovocné kůže plné vitamínů? Podívejte se na názorné video
Jak nejlépe zavařit padaná, ale zdravá jablka? V zimě je oceníme do jogurtu i na přípravu oblíbených moučníků
Další recepty
Tématické fráze: recepty z ostružin ostružiny recepty ostruzinova marmelada s jablky marmelada z jablek ostružinová marmeláda horké ostružiny recept ostružinová marmeláda recept ostružiny recepty z jablek džem z ostružin a jablek ostružiny recept marmeláda ostružinová recepty ostružiny povidla z jablek marmeláda ostružinová s jablky sterilizováni jablek recept ostružiny povidla z ostružin recept na ostružiny recepty na ostružiny
Suroviny: ostružiny, jablko, kyselina citronová, cukr krystal, pektogel
Marmeláda z jablek a ostružin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k7O6
10 názorů