Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pytel peněz

Hodnocení receptu je 5,0 (69×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 8. 2009 02:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 381 kJ / 808 kcal
Bílkoviny31,34 g
Tuky34,01 g
Vláknina3,99 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy92,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžete použít jakýkoliv oblíbený recept na piškot, krém i marcipán.

Na obr.č. 1 je použitý marcipán http://www.toprecepty.cz/recept/6542-marcipan-z-ma... z jednoho sáčku JOJO, na obr. č. 3 je marcipán http://www.toprecepty.cz/recept/3224-pravy-marcip... z 200 g mandlí a 100 g cukru a korpus je upečený kulatý.

Dobrá rada: zkuste si nejdříve korpus položit na papír, abyste si změřili, jak velkou placku máte z marcipánu rozválet, případně ukrojit. Vychází to asi tak, že od jakékoliv hrany korpusu byste měli mít marcipán v délce asi 1,5 výšky korpusu. Tedy pokud je slepený korpus vysoký 10 cm, musí mít kolem sebe 15 cm marcipánu měřeno od hrany, ne od středu.

Až si budete připravovat marcipán, nezpomeňte si trošku oddělit a neobarvit kakaem všechno - budete potřebovat kousek bílého na provázek.

Inspirace: Maminčiny recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanasig hanasig

10. 4. 2010 13:11

:-p:yes: super

žaňule

10. 1. 2010 15:54

kráááááááááááááása :-K

BILKOVAI BILKOVAI

21. 12. 2009 18:29

:yes::yes::-K:-K:-)):-))

Hannah.Montana

21. 12. 2009 18:10

Ježiš to by mě ani nenapadlo!Nádhera...:-*

hafikov hafikov

5. 12. 2009 23:42

Já nestačím žasnout jaká kouzla na Topkách najdu.:-)Dávám bodík,:-K

vybusna vybusna

3. 12. 2009 10:10

dead...no ano...hlavne vzhlad...kazdy predsa vie ako chuti piskot s kremom.

dead.chocolate

21. 11. 2009 12:18

Nechci zamozdřejmě paní nějak křivdit, protože musím uznat že to vypadá úžasně, ale připadá mi, že to tady dámy hodnotí spíš podle vzhledu a ne podle chuti.....

Hella Hella

9. 11. 2009 12:20

K tomu ale není potřeba nějaká vyjímečná šikovnost! Tento marcipán tenčeji rozválený se chová jako látka. Shrnout látku kolem "koule" není nic těžkého, to není nic naaranžovaného, tak to prostě vyšlo. Je fakt, že k tomu schází ta "třetí ruka" jak píšu pod jedním z obrázků, ale jde to. Kdybyste si to zkusili, byli byste překvapení, jak je to jednoduché!

Bibinka Bibinka

9. 11. 2009 11:07

Hello, to už ani nepatří do vaření, ale na stránky UMĚNÍ:-!nějak mi to uniklo, ale krása nesmírná-jsi moc šikovná:-Ktohle já bych nedokázala a ani se pokoušet nikdy nebudu. Bodík už jsem dala, tak jsem tu byla.

Lenka Hanečáková

9. 11. 2009 10:58

Páni:-)Helo klobouk dolů ;-) vypadá to překrásně :-p Tak ti posílám takový ranec bodíků

týna

31. 10. 2009 19:06

páni to je překrásný:-p

Marybar

17. 9. 2009 11:08

Nádhera !!!!!:-p:-p:-p

Durisova Marie

15. 9. 2009 23:12

To je super nápad, určitě to vyzkouším.:-*:-p:-))

supina supina

12. 9. 2009 10:55

nádhera,vypadá tak opravdově, jako z pravé kůže :yes: samozdřejmě posílám bodíka

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 9. 2009 22:34

Mirku, myslím, že právě teď má Hella nevětší radost z bodíku;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort mesec čokoládové peníze maminčiny recepty.cz dort peníze dort z peněz jak udelat marcipan jak rozvalet marcipan maminčiny dorty dort pytel měšec na peníze dort měšec s penězi dort s penězi piškot bez vajec jak udělat penize dort měšec s penízky dort měšec peněz pečení bez vajec pytel na peníze maminčiny recepty dorty měšec dort

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, máslo, čokoláda na vaření, marcipán, zdobení penízky čokoládové

TopRecepty.cz

Pytel peněz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Rr0