Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Hutná a výživná pórková polévka zahuštěná bramborem a doplněná opečenými rohlíkovými krutony zcela jistě uspokojí i velkého jedlíka. Její příprava je jednoduchá a zvládne ji i naprostý začátečník.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 991 kJ / 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,57 g |
Tuky | 48,81 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 90,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Yy
Moje poznámka
Pórkový krém s rohlíkovými krutony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Yy
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 15 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 18 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 19 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 7 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 9 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 10 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 11 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 12 hodinami
Suroviny:
pórek,
brambory,
cibule,
olej,
máslo,
vývar masový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)