Špaldové bagetky s oříškovou chutí
Kratší špaldové bagety v sobě nesou převážně špaldovou mouku a navíc je ještě část z ní celozrnná. Možná proto mají poměrně hodně tmavou střídu a příjemnou lehce oříškovou chuť. Dají se jíst samotné suché, nebo proříznuté, lehce namazané pomazánkou.
Suroviny pro 8 kusů
8kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 198 kJ / 2 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,95 g |
Tuky | 41,29 g |
Vláknina | 48,72 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 368,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové bagetky s oříškovou chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNjkl
Moje poznámka
Špaldové bagetky s oříškovou chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNjkl
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 2 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
voda,
sádlo,
sůl,
mouka špaldová celozrnná,
mouka špaldová hrubá,
mouka hladká
Komentáře (7)
Ale ja je udelam "ruco" a pak dam vedet