Špaldové bagetky s oříškovou chutí
Kratší špaldové bagety v sobě nesou převážně špaldovou mouku a navíc je ještě část z ní celozrnná. Možná proto mají poměrně hodně tmavou střídu a příjemnou lehce oříškovou chuť. Dají se jíst samotné suché, nebo proříznuté, lehce namazané pomazánkou.
Suroviny pro 8 kusů
8 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 9 198 kJ / 2 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,95 g |
Tuky | 41,29 g |
Vláknina | 48,72 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 368,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tanto a další recepty najdete i na mém webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 9. 2023 18:23
5. 9. 2023 18:22
5. 9. 2023 18:21
5. 9. 2023 18:17
5. 9. 2023 18:13
Ale ja je udelam "ruco" a pak dam vedet
5. 9. 2023 17:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 3 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 4 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 13 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 51 minutami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 3 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 5 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 6 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 6 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Další recepty
Suroviny: voda, sladěnka, droždí čerstvé, mouka hladká, voda, sádlo, sůl, mouka špaldová celozrnná, mouka špaldová hrubá, mouka hladká
Špaldové bagetky s oříškovou chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNjkl
6 názorů