Smažený sekaný řízek s celerem

cathleen Kuchařka: cathleen

Mleté maso 15 názorů

Suroviny

500 g mleté vepřové plece
100 g najemno nastrouhaného celeru
2 vejce
50-60 ml mléka
100 g hladké mouky
pepř
sůl
Na obalení
vejce
hladká mouka
strouhanka
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny dobře promícháme a necháme asi hodinu odležet v lednici.

  2. Z odleželé směsi pak tvarujeme ploché řízečky, které klasicky obalíme v trojobalu a v oleji dozlatova z obou stran usmažíme. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 331 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Smažený sekaný řízek s celerem

Tématické fráze: mletý řízek s celerem smažený celerový řízek smazeny cerel mleté řízky s celerem celerove mlete rizky mlete veprove rizky s cerelem celerové řízky kde koupím tuřín smažené celerové řízky řízečky s celerem skaný řízek s celerem sekaný vepřový řízek s celerem recepty smaženy cerel sekané řízky se sýrem a celerem top recepty 43029 mlete rizky s celereem masove pokrmy s celerem holandsky rizek s celerem smažené celerové řízky smažený cerel se salámem

Zapomněl/a jsem heslo