Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený patizon s bramborovou kaší

Patizon je jedním z druhů dýně, jeho příbuzný je například cuketa. Tato zelenina je vhodná zvláště při hubnutí, proto se tyto zeleninové řízky nesmaží, ale pečou v troubě. Vhodnou přílohou je bramborová kaše nebo brambory.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

26. 9. 2023 11:54

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 076 kJ / 974 kcal
Bílkoviny35,06 g
Tuky11,37 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 234 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy171,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eevous Eevous

27. 9. 2023 08:26

Tonja: to je moc dobrý nápad, děkuji za inspiraci. 😊

Tonja

26. 9. 2023 20:16

Dělávám a poměrně často. Strouhanku míchám 1:1 s nastrouhaným tvrdým aromatickým sýrem, někdy přidávám i mletou papriku. Je to u nás oblíbené jídlo.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: patizon, vejce, mléko, mouka hladká, strouhanka, sůl, pepř mletý, brambory, mléko

TopRecepty.cz

Pečený patizon s bramborovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkOq8