Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 246 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,62 g |
Tuky | 0,36 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
mozzarelly a zasypeme oreganem. Sýr necháme rozpustit a maso servírujeme. Kdo má rád může přidat kapary či na kolečka nakrájené olivy.
Zveřejněno 23. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovezi platky "pizzaiola"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZ6D
Moje poznámka
Hovezi platky "pizzaiola"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZ6D
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 1 hodinou
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 6 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 6 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslová krupková polévka
poirotka před 2 minutami
Kuře po vracovsku
poirotka před 2 minutami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 34 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 1 hodinou
Rybízový sirup
jamda před 1 hodinou
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 2 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí sekaná
MarLen88 před 3 hodinami
Bublanina
kamila.silhanova před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí pizzaiola,
omáčka pizzaiola,
hovezi platky,
kuřecí plátky ala pizzaiola,
u jančíků hovězí,
plátek pizzaola,
hovezi platek pizzaiola,
hovězí plátky recept,
steak pizzaiola recept,
hovezi platky s mozzarelou,
hovězí plátky na kamen,
pizzaiolla,
omáčka pizziola,
pizzailoa,
kuřecí plátek pizzaola,
pozzaiola,
steak pizzaiola,
pizzaola omáčka,
jancik hovezi,
kuřecí pizaiola
Suroviny:
plátek hovězí,
rajče,
sýr mozzarella,
koření oregáno,
olej olivový,
sůl,
mouka
Komentáře (12)