Vepřové labské kostky na červeném víně
Výhoda marinování masa je v tom, že maso lépe přijme chuť kořenící směsi a také se zkrátí jeho tepelná úprava. Zde je vepřové maso doplněno o okurku a barevné papriky, které nejen že zvětší objem porce, ale také lahodí oku.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 001 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,20 g |
Tuky | 39,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 20,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové labské kostky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l3V
Moje poznámka
Vepřové labské kostky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6l3V
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 1 hodinou
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 3 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 3 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 4 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 4 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 5 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 5 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 6 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
sádlo,
víno červené,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
okurka salátová,
rukola,
solamyl,
vývar drůbeží
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.