Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Černá čočka beluga s kuřecím masem a slaninou

Drobná černá čočka beluga je velmi zdravá, nenadýmá a navíc se nemusí namáčet předem. Stačí ji povařit s bobkovým listem a dochutit octem. Čočku podáváme s opečenými kuřecími prsy, slaninou, volskými oky, okurkou a rajčaty.

Hodnocení receptu je 4,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

18. 10. 2023 19:50

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 015 kJ / 1 677 kcal
Bílkoviny229,20 g
Tuky35,32 g
Vláknina36,67 g
Cholesterol 929 mg
Sodík 590 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy92,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 10. 2023 12:35

:yes::-K

RubyRom RubyRom

18. 10. 2023 22:26

Marie Svarcova: moc děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 10. 2023 21:59

:-)<3:yes::yes: líbí se mi recept i foto, černou čočku máme rádi :-K

Bayta (moderátorka)

18. 10. 2023 20:30

Černou čočku moc často nevařím, děkuji za inspiraci :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: čočka beluga, ocet, sůl, bobkový list, prsa kuřecí, paprika sušená uzená, máslo, olej, slanina, vejce

TopRecepty.cz

Černá čočka beluga s kuřecím masem a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2QW0