Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Valašský recept - kuře na saturejce s chutí kachny

Očištěná a nasolená kuřecí stehna zasypeme kmínem a saturejkou a necháme je dozlatova propéct až na křupavou kůrčičku. S knedlíkem a zelím budou jistě všem náramně chutnat. Mohou být svátečním, ale i všedním obědem.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 55 min

60 min (5 min příprava + 55 min tepelná úprava)

30. 10. 2023 10:16

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie958 kJ / 229 kcal
Bílkoviny2,25 g
Tuky16,95 g
Vláknina8,25 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zelí jsem dělala sladkokyselé a knedlík bramborový. Podle potřeby můžeme použít celé kuře nebo jen stehna.www.stream.cz/spetka-valasska/kure-a-la-kacena-vonava-a-krupava-pochoutka-z-valasska-64644907

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

31. 10. 2023 14:11

RubyRom: :-)děkuji, krásný den :-K

RubyRom RubyRom

31. 10. 2023 13:16

Pěkné :-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno kuřecí, sůl, kmín celý, saturejka, sádlo, voda

TopRecepty.cz

Valašský recept - kuře na saturejce s chutí kachny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/739Nr