Omáčka z kuřecích jater s fazolemi
Kuřecí játra jsou jemná, levná a snadná na přípravu. Připravíme je na cibulce a přidáme k nim fazole a světlé pivo. K dochucení použijeme zázvor a majoránku. Játra s omáčkou chutnají dobře s houskovým knedlíkem nebo rýží.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 628 kJ / 2 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,94 g |
Tuky | 39,38 g |
Vláknina | 82,11 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 4,44 g |
Sůl | 10,94 g |
Sacharidy | 271,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka z kuřecích jater s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0kv
Moje poznámka
Omáčka z kuřecích jater s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0kv
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 15 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 52 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Suroviny:
sádlo kachní,
cibule,
játra kuřecí,
fazole červené v rajčatovém nálevu,
pivo světlé,
voda,
bujón hovězí,
kmín celý,
pepř mletý,
zázvor sušený,
majoránka,
mouka hladká
Komentáře (3)