Rychtářská polévka

vycina Kuchařka: vycina

Doba přípravy: 60 min. Polévky 10 názorů

Suroviny

Asi 1,25 l slepičího vývaru z kostky
Dva řízky z kuřecích prsíček
1 brambora
20 g másla
nať z pórku
100 ml smetany
1 lžíce hladké mouky
těstoviny
sůl
pepř
rajče
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci rozehřejeme máslo, na něj dáme na tenká kolečka nakrájený pórek, oloupané na plátky nakrájené žampióny a osmažíme. Přisypeme lžíci mouky, znovu osmažíme a zalijeme vývarem.

  2. Přidáme na kostičky nakrájené maso, brambory a oloupané a pokrájené rajče. Uvedeme do varu, ztlumíme a na mírném ohni vaříme 15 minut.

  3. Potom přidáme hrst drobných těstovin, zalijeme smetanou a za občasného míchání necháme povařit. Dochutíme solí a pepřem.

Poznámka

Zdroj- diskuze recepty v překvapení

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rychtářská polévka

  • AniCiz AniCiz

    :yes::-*líbí ..:-K:-K:-K

    Odpovědět

  • Sofinka Sofinka

    Je to dobrá polévka:-K:-K:-):yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    vycina krásná polívečka, nádherné foto a ode mne letí +!!:yes:

    Odpovědět

  • vycina vycina(autorka receptu)

    Eliza děkuji za foto a všem za bodík:-8

    Odpovědět

  • MIKIKE MIKIKE

    Vycino vypadá to moc dobře mám na to strašnou chut díky za receptík dávám bodík:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Dnes si manžel k večeři přál nějakou hustou polévku. Vybrala jsem tuhle a rozhodně nelituju, je moc dobrá. Jen jsem maso na cibuli opekla a místo žampionů použila lesní hříbky. :-p:yes: A česnek :-8.
    Posílám obrázky a bod. :-)

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    :yes::-KNo ta vypadá hodně dobře. Určitě ji uvařím.

    Odpovědět

  • vycina vycina(autorka receptu)

    Za ty velké písmena se bibinko omlouvám:-O. Jane, relativně by to stejnou službu mohlo udělat, jenže určitě by se doba vaření prodloužila a já jsem velmi zaměstnaná ženská:-8. Ale každá rada se cení. A děkuji za bodíky.:-K

    Odpovědět

  • jan.alois jan.alois

    Vicino nestálo by za to místo těch prsíček a slepičího bujonu . Koupit za relativně za levný peníz slepici uvařit zní vývar a to masíko obrat to té polévky. Jsem si jist , že by to udělalo lepší sluřbu a ještě by ti zůstala polovina vývaru na slepičí s nudlema. A:-)) bodík posílám.

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Vycino, u nás jsme polévkoví a ráda dělám nové a nové, tak přijde ta tvoje taky na řadu a vypadá dobře;-) Jestli tě mohu poprosit, nepiš ty recepty velkými písmeny, špatně se to čte a řve to na nás:-ODávám ti 1. boda:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: rychtářské maso rychtářská pochoutka rychtářské brambory rychtářské těstoviny rychtářský guláš rychtárská polívka recept na rychtářskou polévku rychtářská kotleta rychrarska polevka rychtářská kuřecí polévka recept na rychtářské maso nej polévky vývar s nudlema rychtarskapolevka richtářská polévka rychtářský guláš recept rychtarske maso s těstovinami rychrářský guláš rychtářský řízek rychtářské maso recept

Zapomněl/a jsem heslo