Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 820 kJ / 1 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,09 g |
Tuky | 97,99 g |
Vláknina | 27,69 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 10,71 g |
Sacharidy | 54,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nákyp se špenátem a mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ4K
Moje poznámka
Nákyp se špenátem a mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ4K
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
nákyp z mletého masa,
rýžový nákyp s mletým masem,
rýžový nákyp s masem,
špenátový nákyp s uzeným,
špenátový nákyp s mletým masem,
bramborový nákyp se špenátem,
mleté maso zapečené se špenátem,
spenatove kulicky s mletym masem,
ryzovy nakyp se spenatem,
zapečený špenát s mletým masem,
mlete maso nakyp,
špenátový nákyp s masem,
nakyp s mletym masem,
bramborovy nakyp se špenát,
nákyp z mléteho z mletého masa,
nákyp mleté maso,
nákyp z z mletého masa,
kvetakovy nakyp s mletym masem,
špenátové karbanátky s mletým masem,
nudlovy nakyp s mletym masem
Suroviny:
špenát čerstvý,
maso mleté,
krupice,
brambory,
vejce,
olej,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (1)