Velikonoční vaječný beránek
K Velikonocům kromě špenátu, jidášů a mazance patří také beránek. Pokud však nejste fanoušci těch sladkých pečených, vyzkoušejte tohoto slaného. Vařená vajíčka, zelenina, salám, to vše najdete v této netradiční beránkové verzi.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 282 kJ / 3 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,97 g |
Tuky | 314,21 g |
Vláknina | 12,34 g |
Cholesterol | 3,37 g |
Sodík | 7,10 g |
Sůl | 16,99 g |
Sacharidy | 35,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční vaječný beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QyP
Moje poznámka
Velikonoční vaječný beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QyP
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 7 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 8 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 8 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 8 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 9 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 10 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 10 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 10 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 10 hodinami
Suroviny:
vejce,
salám gothaj,
okurky sterilované,
cibule,
moravanka,
majonéza,
želatina na vaječnou tlačenku,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)