Krkovička na pivu

Kdaule Kuchařka: Kdaule

Doba přípravy: 90 minut Pro začátečníky 0 názorů

Suroviny

krkovička
žampiony
jarní cibulka
pórek
česnek
0,5 l černého piva
olej nebo máslo
může být i paprika
koření ( já použila farmářské od Vitany)
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájet vše, co se dá, na proužky. Maso na plátky (pokud už nejsou koupené plátky).

  2. Do pekáče dáme trochu oleje. Pak cibuli, pórek, jarní cibulku, žampiony a česnek. Na to položíme okořeněné maso. Zasypeme zbytkem směsi cibulek, česneku a zalijeme pivem. Zaklopíme víkem. Pečeme hodinu na 200°C a pak ještě cca půl hodiny dopečeme bez vrchního víka.

  3. Podáváme s kaší nebo jak kdo má chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Krkovička na pivu

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: krkovice recept recepty z krkovice krkovice na pivu top recept krkovicka na pive krkovice na černém pivu krkovice recepty krkovička recept chlapacka krkovicka na černém pivu krkovička recepty krkovička na pivu/ recepty.cz jak nakrájet krkovici krkovice s cuketou na pivu krkovice na pivu krkovička na černém pivě krkovička na žampionech a pivu

Zapomněl/a jsem heslo