Spaghetti carbonara s pancettou
Tento recept na tradiční italské těstoviny je zárukou toho, že všem u stolu bude chutnat. Špagety jsou krémové díky spojení žloutků a parmezánu, které doplňuje dokřupava vyškvařená pancetta. Jsou z pár kvalitních surovin a jsou zatraceně dobré.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 543 kJ / 1 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,04 g |
Tuky | 82,38 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 4,76 g |
Sůl | 9,42 g |
Sacharidy | 137,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spaghetti carbonara s pancettou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNQQw
Moje poznámka
Spaghetti carbonara s pancettou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNQQw
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 14 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 15 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 31 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 1 hodinou
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 16 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 17 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 19 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 21 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 21 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Suroviny:
těstoviny špagety,
pancetta,
žloutek,
parmazán,
pepř mletý
Komentáře (2)