Tilápie na másle a citronu
Oblíbená tilápie je zástupcem sladkovodních ryb. Její maso je jemné a po usmažení dokonale šťavnaté. Filety tak stačí jen okořenit, v mouce usmažit a doplnit citronovou šťávou. Nespornou výhodou je i to, že nemá ani kosti.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 450 kJ / 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,99 g |
Tuky | 32,62 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 368 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 25,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilápie na másle a citronu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73XKr
Moje poznámka
Tilápie na másle a citronu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73XKr
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 34 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 44 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 3 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Suroviny:
tilapie,
sůl,
pepř mletý,
koření na ryby,
mouka hladká,
citron,
ghee
Komentáře (3)