Pikantní čínská pánev

filip30 Kuchař: filip30

Zeleninová jídla 6 názorů

Suroviny

300 g předvařené zmrazené zeleninové směsi
3 plátky Šmakouna nakrájeného na nudličky
2 velké cibule
1 zelená paprika
1 červená paprika
1 malý pórek
100 g čerstvých hub (nebo 50 gramů sušených hub lze použít i naložené)
80 gramů celeru
6 stroužků česneku
200 ml bílého vína
2 lžíce Solamylu
sojová omáčka
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninovou směs zalijeme asi 200 ml vody a vaříme 15 minut. Na pánvi orestujeme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku nakrájenou na nudličky, na plátky nakrájený česnek a nahrubo nastrouhaný celer. Poté přimícháme houby a směs za stálého míchání chvilku podusíme.

  2. Přilijeme víno, ve kterém jsme rozmíchali škrob. Lehce povaříme, přidáme sojovou omáčku, dochutíme a přidáme Šmakouna. Po prohřátí Šmakouna vmícháme na kolečka pokrájený pórek.

  3. Jako příloha se nejlépe hodí rýže, ale můžete vyzkoušet také čínské nudle, popřípadě brambory. Podávejte buď oddělené, nebo před servírováním promíchejte směs s přílohou.

Poznámka

http://www.mebio.czJedná se o výrobek s názvem Šmakoun. Pod tímto názvem můžeme hledat velmi chutnou a zdravou alternativu klasických masných výrobků, která se podobá sýru, ale svou chutí a konzistencí vás překvapí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pikantní čínská pánev

  • Ivana79 Ivana79

    Tejaja,kde si na Slovensku kúpila toho šmakouna?:-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Výborné !!! :yes: Akurát som trocha prispôspbila postup a zeleninu som nevarila, ale priamo v panvici dusila. Divím sa, že tak dobré jedlo ešte nemá žiadny bod. Tak dávam ten prvý +1;-):-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    vybusna - dokonce jsem kvůli nim jela i do Vejprnic, bohužel ani to nezabralo - je to velká škoda, díky nim se mi podařilo zhubnout, těžko se mi hledá náhrada :-(

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    filip30...iljusa ti radi velmi dobre...
    naco si kazit meno...
    pastiky zo smakouna...tak preto ich uz nemozem dostat kupit??? tak to je skoda...

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    jinak receptík se mi velmi líbí - šmakouna mám velmi ráda, škoda že jej nepoužívá více lidí, díky neznalosti byla ukončena výroba paštiček ze šmakouna - vynikajících ;-(

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    filip30 - už jednou tu byla vložena fotka na "černého kubu" - taková žampionová, prosím, jestli toto nejsou tvoje fotky, dej je pryč - díky ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: čínská jídla čínská pánev pikantní čínská masová směs pikantni cinska smes zeleninová čína čínská zeleninová směs čínské nudle na pánvi jak udělat čínu pikantní čína čínská masová směs čínské pikantní kuřecí nudličky čínská jídla recepty čínská pikantní směs zeleninová směs na pánvi pikantni cinske nudle recepty na činská jídla čínská směs cinska panev recept čínská zeleninová pánev zeleninová čína recept

Zapomněl/a jsem heslo