Chuťovky k pivečku
K dobře vychlazenému pivu můžete zkusit chuťovky s tradičními produkty české zabíjačky. Natenko nakrájené jelito a jitrnici na osmahlém chlebu dozdobte konzervovanými druhy pikantní zeleniny. Výsledek s pivem skvěle ladí.
Postup přípravy
Krok 1: Krajíčky chleba opečeme nasucho v topinkovači nebo na pánvi a nakrájíme z nich malé obdélníčky.
Krok 2: Jitrnici a jelítko nakrájíme zešikma na plátky.
Krok 3: Připravené plátky dáme na kousky chleba, dozdobíme půlkou cibulky a okurky, paprikou a petrželkou. Podáváme k pivu.
Zveřejněno 25. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chuťovky k pivečku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yWEZ
Moje poznámka
Chuťovky k pivečku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yWEZ
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 49 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Suroviny:
jitrnice,
jelito,
chléb,
cibulka,
okurka čerstvá,
petrželka
Komentáře (3)
Zabíjačkové topinky
Recept ještě nebyl hodnocen 3,7