Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Jihočeský kočičák (lepenice)

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

29. 10. 2021 16:54

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 289 kJ / 1 264 kcal
Bílkoviny30,84 g
Tuky31,95 g
Vláknina42,14 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 4,07 g
Sůl10,00 g
Sacharidy194,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept mám od své babičky z Jindřichova Hradce, je to vynikající příloha třeba k jitrnicím, jelítkům, prejtu, karbanátkům, sekané atp.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaHl

3. 12. 2021 11:41

Tohle můžu a dělám i ke karbanátkům. Teď mám v mrazáku jitrničku a ta čeká, až se rozhoupu. S česnekem jsme to nikdy doma nedělali, a zelí jen trochu podusím na pěkně osmahlé cibuli, vmíchám do brambor. Láká mě to, zkusit ten česnek. Uvidím.<3

Gregusa Gregusa

3. 12. 2021 02:18

chiara: děkuji za vyzkoušení a pochvalu.:-K:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 11. 2021 00:42

chiara: když čtu recept a vaši odezvu,tak to budu muset vyzkoušet<3manžel to miluje<3<3<3

chiara

29. 11. 2021 23:40

Miluji lepenici, u nás se dělala bez česneku, zkusila jsem tu vaší a je vynikající, odteď už jen s česnekem

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Suroviny: brambory, zelí kysané, cibule, sádlo, česnek, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Jihočeský kočičák (lepenice)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QZj7