Vepřový guláš s bramboráčky
Dobře okořeněný pikantní vepřový guláš s křenem přijde v chladných podzimních dnech k chuti. Příprava není složitá a tak ji zvládnou i začátečníci. Bramboráčky připravte dle svého oblíbeného receptu a spolu s gulášem servírujte posypané cibulkou.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 893 kJ / 1 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,83 g |
Tuky | 54,19 g |
Vláknina | 17,89 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 55,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/680ZV
Moje poznámka
Vepřový guláš s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/680ZV
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky s jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Přidáno před 5 hodinami
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno před 14 hodinami
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 22 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno 3. 6. 2025 13:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát
Sahula před 11 minutami
Těstovinový salát s tuňákem
Sahula před 13 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Sahula před 14 minutami
Těstovinový salát s tuňákem I
Sahula před 14 minutami
Těstovinový salát s kuřecím masem
Sahula před 17 minutami
Špekové rohlíkové knedlíky
kunananuk před 21 minutami
Cikánský řízek
ladida před 48 minutami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
DavidVolvo před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
PatrikRokl před 1 hodinou
Orgasmus na plechu
Evculina84 před 1 hodinou
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
křen,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
majoránka,
mouka hladká,
jíška tmavá instantní,
sádlo
Komentáře (1)