Vepřová kotleta se žampiony a sýrem, květáková rýže (vhodné i pro diabetiky)
Tento chutný a vyvážený pokrm je ideální pro diabetiky. Šťavnatá vepřová kotleta zapečená s žampiony a rozpuštěným sýrem vytváří sytou a aromatickou kombinaci, kterou lehká květáková rýže dokonale doplňuje.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 845 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,14 g |
Tuky | 46,53 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 643 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 12,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kotleta se žampiony a sýrem, květáková rýže (vhodné i pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpn2r
Moje poznámka
Vepřová kotleta se žampiony a sýrem, květáková rýže (vhodné i pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpn2r
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
žampióny,
sýr gouda,
olej,
květák,
máslo,
parmazán,
sůl,
česnek,
koření kari,
paprika sušená sladká
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.