Vepřové kotlety s houbami a smetanou

maris Kuchařka: maris

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

2 větší kotlety bez kosti
100 ml bílého vína
velká hrst hub - měla jsem lišky
50 ml smetany ke šlehání
vývar
drcené chilli
čerstvý rozmarýn
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V pánvi rozehřejeme trochu oleje a zprudka opečeme kotlety / na okrajích naříznuté, aby se nezkroutily /. Osolíme, přidáme chilli, očistěné lišky, větvičku rozmarýnu, přilijeme víno a necháme ho vyvařit. Podlijeme vývarem / tak, aby maso nebylo zcela potopené / a dusíme doměkka.

  2. Na závěr zjemníme smetanou a ještě krátce společně povaříme.

  3. Jako příloha se hodí rýže nebo těstoviny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové kotlety s houbami a smetanou

Tématické fráze: vepřová kotleta recepty vepřové kotlety vepřová kotleta recept recepty z vepřové kotlety vepřové kotletky s hřibami vepřová kotleta vepřové kotlety na houbách se smetanou kotlety na houbách se smetanou kotleta na houbách se smetanou vepřová kotleta na houbách se smetanou kotlety na houbach a na slehacce vepřové kotletky s houbami kotlety plněné houbami kotlety na houbach lisky recepty veprovy kotlet na houbach recepty vepřová kotleta plněné vepřové kotlety kotleta recepty kotlety vepřové kotlety recepty

Zapomněl/a jsem heslo