Pečený medový salát
V chladnějších dnech přijde vhod skvělý teplý salát z pečené zeleniny. Pečením zelenině dodáme výraznější chuť, kterou ještě podpoříme medem. Po upečení zeleninu pokapeme jednoduchým dresinkem a můžeme podávat.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 149 kJ / 753 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,63 g |
| Tuky | 33,02 g |
| Vláknina | 9,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 107,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený medový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB8Bn
Moje poznámka
Pečený medový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB8Bn
Nejnovější recepty
Segedín se slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Slaný závin se zelím
Přidáno před 2 hodinami
Kachní stehna na česneku
Přidáno před 3 hodinami
Pečené telecí hrudí s hříbkovou omáčkou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Krevety v omáčce s paprikami a cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé domácí housky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechová bábovka
Romanka67 před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Koblych před 2 hodinami
Chutné vafle
Jitka86 před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
Innamiya před 4 hodinami
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 11 hodinami
Krabí pomazánka
Sahula před 15 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 15 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 16 hodinami
Suroviny:
cuketa,
dýně hokkaido,
mrkev,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
med,
ocet vinný bílý,
hořčice dijonská
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.