Slavnostní rybí polévka
Pokud je na vás kapr příliš aromatický, uvařte si štědrovečerní polévku z okouna. Má jemné, ale pevné maso a do polévky se skvěle hodí. Libeček, je stejně jako všude jinde, i v této polévce kouzelnou bylinkou a dodá opravdu luxusní chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slavnostní rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEO2
Moje poznámka
Slavnostní rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEO2
Nejnovější recepty
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 4 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 4 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 6 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 6 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 33 minutami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 39 minutami
Křenová omáčka s uzeným
Lida.Rose před 1 hodinou
Tatarák z olomouckých tvarůžků
mazlak před 1 hodinou
Ořechové řezy děda
Sarka G před 1 hodinou
Dušené červené zelí s povidly
brtna před 1 hodinou
Citronová bábovka
Cinderka před 2 hodinami
Banánové lívance mňam
VeruH. před 2 hodinami
Boloňské špagety
brtna před 4 hodinami
Anglické bochánky k čaji (scones)
MarieeA před 4 hodinami
Suroviny:
okoun nilský,
voda,
celer,
mrkev,
cibule,
libeček,
bobkový list,
pepř,
sůl,
pepř mletý,
citron,
smetana,
petrželka,
krutony
Komentáře (1)