Slavnostní rybí polévka
Pokud je na vás kapr příliš aromatický, uvařte si štědrovečerní polévku z okouna. Má jemné, ale pevné maso a do polévky se skvěle hodí. Libeček, je stejně jako všude jinde, i v této polévce kouzelnou bylinkou a dodá opravdu luxusní chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slavnostní rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEO2
Moje poznámka
Slavnostní rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEO2
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 4 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 14 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 4 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 5 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 6 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 8 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 8 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 11 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 11 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 12 hodinami
Suroviny:
okoun nilský,
voda,
celer,
mrkev,
cibule,
libeček,
bobkový list,
pepř,
sůl,
pepř mletý,
citron,
smetana,
petrželka,
krutony
Komentáře (1)