Losos s černou čočkou
Losos patří mezi velmi oblíbené ryby jednak kvůli chuti, ale také díky rychlé přípravě. Filety jsou navíc bez kostí. Černá čočka díky své zemité chuti s lososem skvěle ladí.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s černou čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVw2
Moje poznámka
Losos s černou čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVw2
Nejnovější recepty
Párečky v těstíčku
Přidáno před 1 hodinou
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 1 hodinou
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 2 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 4 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 4 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 4 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 6 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 6 hodinami
Suroviny:
losos,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
rozmarýn,
čočka černá,
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
pórek,
mrkev,
olej olivový,
ocet balsamiko,
rajče,
sůl,
pepř bílý,
pažitka
Komentáře (2)