Vídeňská roštěná s cibulkou
Minutková úprava hovězí roštěné s úžasně křupavou cibulkou vás nadchne a určitě so pochutnáte. Základem je samozřejmě kvalitní maso a správné opečení jen tak akorát, aby maso uprostřed zůstálo růžové. Podávejte s opékanými bramborami nebo hranolkami.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňská roštěná s cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAJl
Moje poznámka
Vídeňská roštěná s cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAJl
Nejnovější recepty
Kuřecí paličky na smetaně
Přidáno před 1 hodinou
Kokosová polévka se zázvorem
Přidáno před 3 hodinami
Nekynutý koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové buchty
Přidáno před 23 hodinami
Hornické „řízky“
Přidáno 9. 2. 2025 09:00
Avokádový čoko krém s kysanou smetanou a pomerančem
Přidáno 8. 2. 2025 14:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová pórková polévka
Neregistrovaný před 1 minutou
Výborné kynuté těsto
Neregistrovaný před 2 minutami
Celozrnné špagety s omáčkou z červené řepy
Neregistrovaný před 12 minutami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Neregistrovaný před 18 minutami
Kokosová polévka se zázvorem
arabam před 18 minutami
Svíčková na smetaně
Neregistrovaný před 21 minutami
Salát s kuřecími játry
Neregistrovaný před 24 minutami
Malý domácí chléb pro dva
Neregistrovaný před 26 minutami
Smažené žampiony
Neregistrovaný před 28 minutami
Suroviny:
roštěnec vysoký,
sůl,
hořčice dijonská,
mouka hladká,
olej,
cibule,
víno červené,
vývar masový,
cibule,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (1)