Roštěná s rýží

Vadra Kuchařka: Vadra

Doba přípravy: asi 45 minut 2 -3 porce Hovězí maso 0 názorů

Suroviny

2 delší plátky roštěnce
3 cibule
plnotučná hořčice
2 větší žampiony - nemusí být
sůl
pepř
sádlo
vývar
2 sáčky rýže
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Naklepeme maso, rozdělíme každý plátek na dva kousky. Osolíme, opepříme, potřeme hořčičí.
    Cibule a žampiony nakrájíme na plátky, 1 cibuli necháme syrovou na ozdobu.

  2. Na sádle zprudka opečeme maso, dáme stranou, a na výpeku osmažíme cibuli. Přidáme maso a žamppiony, podlijeme vývarem a na 20 min dáme do papiňáku.

  3. Mezitím uvaříme rýži.

  4. Po uvaření maso vyndáme, zbytek rozmixujeme a zahustíme (vodou s moukou). Vrátime maso, dochutíme a na maso nasypeme syrovou nakrájenou cibuli.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 24 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Roštěná s rýží

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: hovězí roštěnky s rýží hovězí roštěná s rýží recept rostena s ryzi hovězí roštěná s rýží recepty s rýží hovězí roštěná s rýží - recept roštěná s rýží recept roštěná recept rostena roštěnec s ryzi roštěná se žampiony rostena z ryzi roštěná s rýží-recepty rostena s. recepty na roštena hovězí roštěná s žampiony a rýží recept roštěnky s rýží hovězí roštěnky s rýží roštěná se žampiony recept roštěnec recept

Zapomněl/a jsem heslo