Katalánská roláda
Katalánská roláda je dokonalý a lehký dezert vhodný i pro bezlepkovou dietu, těsto je totiž úplně bez mouky, za to plné lahodné čokolády a kávy. Lehce hořkosladká chuť pomerančového likéru skvěle ladí s mandarinkami v náplni. S tímto dezertem určitě zabodujete.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Katalánská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoGr
Moje poznámka
Katalánská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoGr
Nejnovější recepty
Plněné kapustové listy v trojobalu
Přidáno před 33 minutami
Kuskus s cuketovým mozečkem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové knedlíky se špenátem z listů červené řepy a uzená kuřecí prsa
Přidáno před 1 hodinou
Košíčky s borůvkovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky z masových kuliček se zeleninovou oblohou
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní vepřová kýta s lívanečky s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy Nescafé
Akninah před 37 minutami
Lasagne se špenátem
Diesel před 48 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
danieladutkova21 před 1 hodinou
Kuře na paprice
zvaky před 1 hodinou
Zapečené kotlety s bramborami a cuketou v černém pivě
cookamater před 1 hodinou
Rychlá kefírová bublanina se švestkami
Bekki před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Axaaxa2005 před 5 hodinami
Čočková polévka se zakysanou smetanou
Fitulka před 5 hodinami
Okurkový salát
Fitulka před 5 hodinami
Suroviny:
čokoláda hořká,
káva,
cukr moučkový,
vejce,
likér pomerančový,
smetana ke šlehání,
cukr,
kompot mandarinkový,
kakao
Komentáře (2)