Katalánská roláda
Katalánská roláda je dokonalý a lehký dezert vhodný i pro bezlepkovou dietu, těsto je totiž úplně bez mouky, za to plné lahodné čokolády a kávy. Lehce hořkosladká chuť pomerančového likéru skvěle ladí s mandarinkami v náplni. S tímto dezertem určitě zabodujete.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Katalánská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoGr
Moje poznámka
Katalánská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoGr
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 17 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 18 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 6 hodinami
Dršťky na paprice
magdalenka před 6 hodinami
Okurkový salát
magdalenka před 6 hodinami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 6 hodinami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 6 hodinami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 6 hodinami
Fazolová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Tataráček
magdalenka před 6 hodinami
Beskydský bigos
magdalenka před 6 hodinami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 6 hodinami
Suroviny:
čokoláda hořká,
káva,
cukr moučkový,
vejce,
likér pomerančový,
smetana ke šlehání,
cukr,
kompot mandarinkový,
kakao
Komentáře (1)