Katalánská roláda
Katalánská roláda je dokonalý a lehký dezert vhodný i pro bezlepkovou dietu, těsto je totiž úplně bez mouky, za to plné lahodné čokolády a kávy. Lehce hořkosladká chuť pomerančového likéru skvěle ladí s mandarinkami v náplni. S tímto dezertem určitě zabodujete.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Katalánská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoGr
Moje poznámka
Katalánská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoGr
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 18 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 minutami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 1 hodinou
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 1 hodinou
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 3 hodinami
Bramboračka
danal před 5 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Suroviny:
čokoláda hořká,
káva,
cukr moučkový,
vejce,
likér pomerančový,
smetana ke šlehání,
cukr,
kompot mandarinkový,
kakao
Komentáře (1)