Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 663 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 11,62 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu na katalánský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59ZA
Moje poznámka
Tofu na katalánský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59ZA
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno před 20 hodinami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček
radekfiala před 1 hodinou
Mřížkový jablkový koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Jablečný koláč s tvarohem
Evculina84 před 2 hodinami
Rychlá domácí pizza
anastaziesilna před 2 hodinami
Pečený bůček
BANIK9 před 2 hodinami
Karbanátky s medvědím česnekem
Jaruskaa před 3 hodinami
Žampiónová polévka
Michal1968 před 4 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jandulka13 před 5 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
TerezaZinkeova před 5 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
toffu,
tofu na čínský způsob,
jak varit tofu,
jídlo z tofu,
jídla z tofu,
jidlo s tofu,
jidlo s tofu,
recepty z toffu,
jidla s tofu,
jak varit z tofu,
toffu recepty,
recepty s toffu,
co uvarit z tofu,
jak vařit s tofu,
co vařit z tofu,
cizrna po katalánsku,
varit tofu,
maso na katalansky sposob,
jidlo z toffu,
toffu jídlo
Suroviny:
tofu,
olej olivový,
cibule,
zelí čínské,
pórek,
žampióny,
koření grilovací,
kmín drcený,
zázvor,
sůl,
solamyl
Komentáře (2)
Používá se do polévek a pŕívarků.
Do ostatních jídel se přidává kukuřiční škrob. Jednak je dobrý i pro diabetiky, protože obsahuje beta glukany, které regulují hladinu glukozy v krvi a druhak jeho zhoustnutí proběhne i v (jenom) horkém jídle.