Tatarák z červené řepy
Tatarák z červené řepy je vynikající a zdravá alternativa hovězího tataráku, která se hodí na topinky či kanapky. Můžete jej servírovat jako předkrm či pohoštění pro návštěvu nebo rodině k večeři.
Postup přípravy
Krok 1: Řepu očistíme, zabalíme do alobalu a pečeme na 180 °C doměkka. Necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.
Krok 2: Přidáme cibuli, česnek a ostatní suroviny dle chuti.
Krok 3: Mažeme na topinky potřené česnekem.
Zveřejněno 1. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarák z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY85l
Moje poznámka
Tatarák z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY85l
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 11 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s jahodami a pudinkem
Terina309 před 4 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa před 4 hodinami
Margotková kolečka
MarcelaPa před 4 hodinami
Topinka "SPECIÁL"
MarcelaPa před 4 hodinami
Třešňový nákyp
evoule před 7 hodinami
Hermelín v pyžamu
Sahula před 8 hodinami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 8 hodinami
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 8 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
dejna před 10 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
omáčka sojová,
hořčice,
kečup sladký
Komentáře (3)