Podvojanský bulgur se zelím
Tradiční jídlo z pomezí Moravy a Slezska - podvojanský bulgur se zelím. Jednoduché a přitom chutné a rychlé jídlo z bulguru, kysaného zelí a slaniny můžete připravit kdykoliv vás tlačí čas. Směs můžete doplnit dalšími ingrediencemi, například smaženou cibulku nebo bryndzou.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podvojanský bulgur se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87wQ
Moje poznámka
Podvojanský bulgur se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87wQ
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 10 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 14 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 18 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 8 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 12 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 12 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 14 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 14 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 15 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 15 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 15 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Suroviny:
bulgur,
zelí kysané,
cukr,
paprika sušená sladká,
slanina,
olej,
česnek,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)