Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 900 kJ / 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 0,56 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lístkové cesto vyvaľkáme a uložíme na plech.
Krok 2: Smotanu zmiešame s prelisovaným cesnakom, nasekanou bazalkou, soľou a korením a rozotrieme na cesto. Poukladáme vedľa seba na kolieska narezané paradajky.
Krok 3: V rúre pečieme, kým sa cesto upečie. Upečené porcie posypeme bazalkou.
Zveřejněno 15. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový koláč III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmGr
Moje poznámka
Rajčatový koláč III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmGr
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
rajčatový koláč,
cibulovo rajčatový koláč,
cibulovo rajčatový koláč se sýrem,
cibulovo-rajčatový koláč,
koláč s bazalkou,
rajčatový slaný koláč,
slaný koláč rajčatový,
slany kolac s rajcaty jednoduchy,
slaný rajčatový koláč
Suroviny:
česnek,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
Komentáře (1)