Tataráček z pečeného masa
Tataráček z pečeného masa a zeleniny můžete podávat jako studenou večeři či svačinu. Na jeho přípravu využijete zbylé pečené maso i vařená vejce. Tataráček chutná skvěle na topince i jako náplň do tortilly.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR67Y
Moje poznámka
Tataráček z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR67Y
Nejnovější recepty
Balkánský lilek
Přidáno před 1 hodinou
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohový dezert
Přidáno před 2 hodinami
Kávové řezy s lískooříškovým krémem se šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Smetanová fazolková polévka s bramborami
Přidáno před 21 hodinami
Hruškový koláč
Přidáno 20. 9. 2025 15:00:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 13 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 2 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 2 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 3 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 3 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 3 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 3 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem a kysaným zelím
EllynkaJ2 před 3 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Listicka129 před 3 hodinami
Suroviny:
maso pečené,
vejce,
sýr tvrdý,
cibule,
majolka,
tvaroh,
hořčice,
petrželka,
mrkev,
pórek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)