Tataráček z pečeného masa
Tataráček z pečeného masa a zeleniny můžete podávat jako studenou večeři či svačinu. Na jeho přípravu využijete zbylé pečené maso i vařená vejce. Tataráček chutná skvěle na topince i jako náplň do tortilly.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR67Y
Moje poznámka
Tataráček z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR67Y
Nejnovější recepty
Vánoční hvězdičky s čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle maminky
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový kuskus s kuřecími medailonky
Přidáno před 11 hodinami
Langoše bez kynutí
Přidáno před 13 hodinami
Králičí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kachní prsíčka na pomerančích
[email protected] před 13 minutami
Bábovka...
O.michalek93 před 22 minutami
Dršťková polévka I
magdalenka před 39 minutami
Makový závin
magdalenka před 40 minutami
Jablková bábovka s vůní skořice a rumu
Monyk před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
KetyHu před 1 hodinou
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 9 hodinami
Dršťky na paprice
magdalenka před 9 hodinami
Okurkový salát
magdalenka před 9 hodinami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 9 hodinami
Suroviny:
maso pečené,
vejce,
sýr tvrdý,
cibule,
majolka,
tvaroh,
hořčice,
petrželka,
mrkev,
pórek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)