Tataráček z pečeného masa
Tataráček z pečeného masa a zeleniny můžete podávat jako studenou večeři či svačinu. Na jeho přípravu využijete zbylé pečené maso i vařená vejce. Tataráček chutná skvěle na topince i jako náplň do tortilly.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR67Y
Moje poznámka
Tataráček z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR67Y
Nejnovější recepty
Meruňkový nákyp
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 3 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 49 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 51 minutami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 55 minutami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 1 hodinou
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
soumar99 před 1 hodinou
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Tereziena před 3 hodinami
Hovězí po myslivecku v PH
monyss před 3 hodinami
Pudingová bublanina z 1 vejce
Markeeta před 4 hodinami
Klobásy se zelím
pavelcicha před 6 hodinami
Suroviny:
maso pečené,
vejce,
sýr tvrdý,
cibule,
majolka,
tvaroh,
hořčice,
petrželka,
mrkev,
pórek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)