Pomalu pečený králík s tymiánem
Králičí maso je velmi jemné a skvěle se hodí k nedělnímu obědu. Jeho příprava si vyžádá více času, výsledek ale stojí za to. Díky anglické slanině je jídlo pěkně šťavnaté a díky tymiánu krásně voní.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený králík s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrA98
Moje poznámka
Pomalu pečený králík s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrA98
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 50 minutami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 1 hodinou
Trhaná krkovice
Přidáno před 2 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 3 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 1 hodinou
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 2 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 3 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 3 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 3 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 4 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 4 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 4 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 4 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 4 hodinami
Suroviny:
králík,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
cibule šalotka,
česnek,
slanina anglická,
víno bílé,
tymián,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar drůbeží
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.