Milánské rizoto s hráškem
Italské rizoto s krémovou konzistencí a parmazánem je pochoutka, kterou není nutné složitě dochucovat. Postačí, když zvolíme správný typ rýže, přidáme víno a dobrý vývar. Rizoto pak jen doladíme trochou šafránu a hráškem.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milánské rizoto s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7WO
Moje poznámka
Milánské rizoto s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7WO
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 17 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 20 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 6 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 6 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 7 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 8 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 8 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 9 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 9 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Suroviny:
rýže kulatozrnná,
máslo,
cibule,
víno bílé suché,
vývar hovězí,
sůl,
šafrán,
hrášek mražený,
parmazán
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.