Milánské rizoto s hráškem
Italské rizoto s krémovou konzistencí a parmazánem je pochoutka, kterou není nutné složitě dochucovat. Postačí, když zvolíme správný typ rýže, přidáme víno a dobrý vývar. Rizoto pak jen doladíme trochou šafránu a hráškem.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milánské rizoto s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7WO
Moje poznámka
Milánské rizoto s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7WO
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 19 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 13 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
rýže kulatozrnná,
máslo,
cibule,
víno bílé suché,
vývar hovězí,
sůl,
šafrán,
hrášek mražený,
parmazán
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.