Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 055 kJ / 2 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
Tuky | 100,00 g |
Vláknina | 48,38 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 391,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rr70
Moje poznámka
Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rr70
Nejnovější recepty
Muffiny s Nutellou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Přidáno před 10 hodinami
Salát Little Gem s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý salát z raného zelí
Přidáno před 10 hodinami
Salát z jarní zeleniny
Přidáno před 10 hodinami
Salát z cherry rajčátek s bazalkou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé s listovým špenátem
Falcone před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Falcone před 2 hodinami
Dýňová polévka Hokkaido
kacka533 před 4 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Misicka77 před 4 hodinami
Gnocchi s opečenou šunkou, rajčaty a okurkou
Benzi před 6 hodinami
Koka buchta
Panova před 8 hodinami
Vydatná česneková polévka
bludicky před 9 hodinami
Brynzové noky na špenátu
wimra před 11 hodinami
Pravá gulášová polévka
Blazenka před 11 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsíčka vlasty buriana,
z hotelu ritz do kuchyne vlasty buriana,
kureci platek s nudlemi,
kuřecí maso podle vlasty buriana,
oblíbené recepty vlasty buriana,
kuřecí plátky s nudlemi,
kuřecí plátek dle vlasty buriana,
recepty vlasty buriana,
kuře podle burian,
recepty pana trejbala,
kure se sirokymi nudlemi,
kureci plátky s jablky podle buriana,
kuřecí prsíčka vlasty buriana.,
kuře s nudlemi,
oblibene jidlo vlasty buriana,
kuřecí prsíčka s nudlemi,
prsíčka vlasty buriana,
z hotelu ritz do kuchyně vlasty buriana autor jaromír trejbal,
500 g širokých nudlí, 8 plátků kuřecích prsíček 2 paprikové lusky,,
jaromír trejbal
Suroviny:
nudle široké,
prsa kuřecí,
lusk paprikový,
cibule,
česnek,
rajče,
jablko,
máslo,
pepř,
sůl,
mandle plátkové,
olej arašídový
Komentáře (12)