Morková nádivka/zavářka
Už naše babičky věděly, že poctivý vývar z masa a kostí je lék na všechny neduhy. Vařené maso z polévky a morek z kostí můžeme využít pro přípravu zavářky, která již tak cenný vývar plný kolagenu a želatiny obohatí o další vitamíny a minerály.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morková nádivka/zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87zQ
Moje poznámka
Morková nádivka/zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87zQ
Nejnovější recepty
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 1 hodinou
Bílý chléb
Petulice před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 3 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 3 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 5 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 5 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 6 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
rohlík,
vejce,
mléko,
strouhanka,
sůl,
ořech muškátový,
libeček,
nať petrželová
Komentáře (1)