Morková nádivka/zavářka
Už naše babičky věděly, že poctivý vývar z masa a kostí je lék na všechny neduhy. Vařené maso z polévky a morek z kostí můžeme využít pro přípravu zavářky, která již tak cenný vývar plný kolagenu a želatiny obohatí o další vitamíny a minerály.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morková nádivka/zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87zQ
Moje poznámka
Morková nádivka/zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87zQ
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 5 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 4 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 5 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 6 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 7 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 8 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
rohlík,
vejce,
mléko,
strouhanka,
sůl,
ořech muškátový,
libeček,
nať petrželová
Komentáře (1)