Pstruh na bylinkách
Pstruh patří mezi lososovité dravé ryby s lahodným a jemným masem. Stačí mu tak velice jednoduchá úprava. Pstruhy naplníme a potřeme směsí oleje, česneku a koření. Na grilu pak zprudka opečeme a v troubě s máslem dopečeme.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnBm
Moje poznámka
Pstruh na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnBm
Nejnovější recepty
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 13 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami carbonara
Přidáno před 13 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 13 hodinami
Polévka s cuketovými květy
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohový dezert
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
bettyter před 8 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 10 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 12 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 14 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 14 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 15 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 15 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 15 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 15 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 15 hodinami
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
máslo,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
česnek,
rozmarýn,
tymián,
tráva citronová
Komentáře (1)