Plec s kedlubnou
Z vepřového masa připravíme mnoho různých pokrmů. Se svěžími kedlubnami můžeme uvařit směs s kousky vepřové plece. Tu stačí dochutit kmínem, solí a pepřem a podlít vývarem, aby bylo i dostatek omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Moje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 1 hodinou
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 2 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 20 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 1 hodinou
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 3 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 4 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 5 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 6 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 7 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 18 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
kedlubna,
cibule,
pepř,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
vývar masový
Komentáře (1)