Plec s kedlubnou
Z vepřového masa připravíme mnoho různých pokrmů. Se svěžími kedlubnami můžeme uvařit směs s kousky vepřové plece. Tu stačí dochutit kmínem, solí a pepřem a podlít vývarem, aby bylo i dostatek omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Moje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 12 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 14 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 9 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 9 hodinami
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 9 hodinami
Sýrová roláda
KristynaM25 před 9 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 10 hodinami
Kefírový koláč "na lžíce" se švestkami a skořicovou drobenkou
Petra.21 před 11 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 11 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 11 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 12 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 12 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
kedlubna,
cibule,
pepř,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
vývar masový
Komentáře (1)