Vepřová panenka s karamelizovanou jarní cibulkou
Netradiční slavnostní jídlo připravíme z jemné vepřové panenky, kterou marinujeme v pikantní marinádě s chilli. Medailonky podáváme s karamelizovanou jarní cibulkou a ideálně i se skleničkou bílého vína.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s karamelizovanou jarní cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR91
Moje poznámka
Vepřová panenka s karamelizovanou jarní cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR91
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 3 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 4 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 22 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 4 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 5 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 7 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
olej olivový,
šťáva citronová,
chilli paprika sušená,
cibulka jarní,
máslo,
ocet vinný bílý,
cukr třtinový,
sůl,
pepř drcený
Komentáře (1)