Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní kopřivačka s cibulkou

Mladé kopřivy jsou velmi bohaté na vitamíny a minerály. Skvěle se hodí na přípravu chutné zelené jarní polévky. Polévku zjemníme na závěr smetanou a přidáme do ní rozklepnutá vejce.

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

27. 3. 2017 22:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 876 kJ / 448 kcal
Bílkoviny21,38 g
Tuky34,52 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 580 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy12,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 4. 2023 07:28

:-)<3:yes::yes: moc se mi líbí recept i krásné foto (ty mé zelené polévky jsou značně nefotogenické):-K

PavelP

10. 4. 2021 18:01

uvařil jsem si ji, trochu mi chutí připomíná kulajdu a tu mám taky rád

Angel 666 Angel 666

2. 4. 2017 18:03

Anna Kocikova: :-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 3. 2017 13:51

:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jarní cibulky na másle jarní cibulka na masle polévka z jarní cibulky kopřivačka

Suroviny: máslo, cibulka jarní, mouka hladká, vývar zeleninový, kopřivy, ocet, sůl, pepř mletý, vejce, smetana na vaření

TopRecepty.cz

Jarní kopřivačka s cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MnpB