Plněná kuřecí kůže
Z kuřecích kůže můžete připravit chutný pokrm. Postačí jen kůže naplnit nádivkou z mletého masa, uvařeným vajíčkem a upéct dozlatova. Pokrm můžeme podávat s kaší nebo šťouchanými brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Plněná kuřecí kůže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68z6V
Moje poznámka
					
				
Plněná kuřecí kůže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68z6V
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Suroviny:
						
							kuře, 
						
						
							maso mleté, 
						
						
							vejce, 
						
						
							slanina, 
						
						
							rohlík, 
						
						
							mléko, 
						
						
							vejce, 
						
						
							máslo, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							koření do mletého masa, 
						
						
							koření grilovací
						
					
	
			
	
Komentáře (1)